2019-11-25 08:22:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nyugtalan, ingerült természetén képtelen uralkodni

Napi horoszkóp november 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Hajlamos lesz ingerült és türelmetlen kirohanásokra mindennel és mindenkivel szemben, ha korlátozva érzi magát. De az is lehet, hogy mások fognak önnek támadni. Nyugtalan, lázongó érzelmein képtelen uralkodni, legszívesebben mindennel szembe fordulna, minderre még a Mars-Uránusz szembenállása készteti.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nyugtalan, ingerült természetén képtelen uralkodni, heves kirohanásokra ragadtatja el magát, különösen azokkal szemben, akikkel együtt él. Valószínűleg szinte mindennel szembe fordul ezekben a napokban, és valóban szüksége van a változásokra.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az Uránusz-Mars szembenállás az ön munkakörülményeit helyezi fókuszba a mai napon. Ön rengeteget képes dolgozni, de az ilyen feszült körülményeket nem tolerálja tovább. Úgy tűnik, hogy önnél betelt a pohár, fogja magát és ott hagy csapot-papot anélkül, hogy tudná holnap, hol kezd dolgozni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Munka szempontjából nem kezdődik jól önnek sem ez a hétfő, főnöke is beleköt a munkájába és úgy érzi valamelyik kollégája is hátráltatni szeretné. Ma nincs ereje elrendezni a dolgot, de ha lehet, védje meg magát, ön sem ér kevesebbet, mint munkatársa.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön a mai napot szeretteivel tölti, rengeteg energiája lesz és csak kevés önfegyelme, leginkább csak szórakozni vágyik, úgy dönt, hogy néha mindenkinek jár egy kis pihenő, és önnél ez ma van.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szép napra számíthat, egy érdekes programon vehetnek részt a párjával. Ma szívesen tanul új dolgokat!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma ön rengeteg pénzt fog szerezni, lehet, hogy csak kölcsön formájában. Befektetés vagy inkább lakásvásárlás céljából szeretne egy komolyabb összeghez jutni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A társkapcsolati tengelyén élessé vált a Mars és az Uránusz közötti szembenállás. Ha friss a kapcsolata, akkor elképzelhető, hogy most a szakítás mellett dönt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nyilas utolsó fokain haladó Vénusz-Jupiter konjunkció miatt ön kiegyensúlyozott, barátkozó hangulatában van, szívesen mozdul ki otthonról szórakozni a barátaival. Keresi a szépet, elmehetnek egy parkba sétálni, vagy ha hidegebb az idő, egy forralt bort meginni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Mostanában ön körül harmonikus a szakmai és a magánélet is, itt az idő a jövőbe mutató tervek készítésére. Érzelmileg kiegyensúlyozott, összeszedett és józanul gondolkodik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Sok nehézsége támadhat kapcsolataiban, sőt munkájával kapcsolatosan is adódhatnak mostanában problémák, hol az egyiket hanyagolta el, hol a másikat... Egyensúlyt kell teremtenie közöttük.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön uralkodó planétája, a Neptunusz alkot egy gyönyörű trigont a Holddal és a Merkúrral. Az életben betöltött szerepe tágabb perspektívába kerül, elképzelhető egy teljes irányváltás. Mindez újfajta szabadságérzetet ad és várakozással tölti el önt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: